Vegaschnitzel met gebakken aardappel en gegrilde groenten
Vegetarische topmaaltijd die in een kwartiertje op tafel staat.
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes met de tijm, peper en eventueel zout 14 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Verhit ondertussen de helft van de resterende olie in een hapjespan en bak de gegrilde groenten op middelhoog vuur 10 min. Schep regelmatig om.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de schnitzels 5 min. op hoog vuur. Keer regelmatig. Snijd de schnitzels in reepjes. Schep de rucola door de gegrilde groenten en verdeel met de aardappelpartjes en schnitzels over de borden.
Vegaschnitzel met gebakken aardappel en gegrilde groenten
Vegetarische topmaaltijd die in een kwartiertje op tafel staat.
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes met de tijm, peper en eventueel zout 14 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Verhit ondertussen de helft van de resterende olie in een hapjespan en bak de gegrilde groenten op middelhoog vuur 10 min. Schep regelmatig om.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de schnitzels 5 min. op hoog vuur. Keer regelmatig. Snijd de schnitzels in reepjes. Schep de rucola door de gegrilde groenten en verdeel met de aardappelpartjes en schnitzels over de borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el traditionele olijfolie
600 g aardappelpartjes met schil
2 tl gedroogde tijm
900 g diepvries gegrilde groenten
4 vegaschnitzels
75 g rucola
Dit heb je nodig
hapjespan