Gebakken gnocchi met gegrilde groenten
Men neme vijf ingrediënten, slechts twintig minuten en tadaaa: een heerlijke maaltijd. Deze gebakken gnocchi met gegrilde groente is vanavond zeker een succes!
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. goudbruin en krokant. Doe ondertussen de gegrilde groenten in een pan. Voeg de tomatensaus toe aan de groenten en verwarm 10 min. op laag vuur.
Laat de mozzarella uitlekken, snijd in blokjes en voeg toe aan de saus. Verwarm 2 min. mee. Schep de rucola door de gnocchi en serveer met de saus.
Gebakken gnocchi met gegrilde groenten
Men neme vijf ingrediënten, slechts twintig minuten en tadaaa: een heerlijke maaltijd. Deze gebakken gnocchi met gegrilde groente is vanavond zeker een succes!
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. goudbruin en krokant. Doe ondertussen de gegrilde groenten in een pan. Voeg de tomatensaus toe aan de groenten en verwarm 10 min. op laag vuur.
Laat de mozzarella uitlekken, snijd in blokjes en voeg toe aan de saus. Verwarm 2 min. mee. Schep de rucola door de gnocchi en serveer met de saus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el (olijf)olie
500 g gnocchi
450 g gegrilde groenten (diepvries)
350 ml gezeefde tomaten
125 g mozzarella
75 g rucola