Gebakken gnocchi met gegrilde groenten en mozzarella
Weinig ingrediënten, maar heel veel smaak.
Aan de slag
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. goudgeel en krokant.
Doe ondertussen de gegrilde groenten in een pan. Voeg de tomatensaus toe aan de groenten en verwarm 15 min. op laag vuur. Snijd ondertussen de blaadjes basilicum grof. Meng de helft van de geraspte mozzarella door de groenten en serveer met de gnocchi.
Bestrooi met het basilicum en met de rest van de geraspte mozzarella.
Gebakken gnocchi met gegrilde groenten en mozzarella
Weinig ingrediënten, maar heel veel smaak.
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. goudgeel en krokant.
Doe ondertussen de gegrilde groenten in een pan. Voeg de tomatensaus toe aan de groenten en verwarm 15 min. op laag vuur. Snijd ondertussen de blaadjes basilicum grof. Meng de helft van de geraspte mozzarella door de groenten en serveer met de gnocchi.
Bestrooi met het basilicum en met de rest van de geraspte mozzarella.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el milde olijfolie
500 g gnocchi
900 g diepvries gegrilde groenten
390 g basis tomatensaus kappertjes oregano
15 verse basilicum
150 g geraspte mozzarella