Provençaals wokgerecht met krieltjes
bewaar
bewaar

Provençaals wokgerecht met krieltjes

Slank, lekker en nog snel klaar ook!

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de krieltjes en de citroen. Kook de krieltjes, citroenhelften en laurierblaadjes in een pan met ruim water in 12 min. gaar.

Verhit ondertussen 2 el olie in een wok. Voeg de rundvleesreepjes en Provençaalse kruiden toe en roerbak in 4 min. bruin. Pers de knoflook boven de pan uit en voeg de spinazie in delen toe. Roerbak tot de spinazie geslonken is. Doe de tomaten erbij en roerbak 2 min. mee.

Giet de krieltjes af, verwijder de laurierblaadjes en citroenhelften en meng de rest van de olie erdoor. Breng het rundvlees-spinaziemengsel op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Schep de olie door de krieltjes en serveer direct.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Provençaals wokgerecht met krieltjes

Slank, lekker en nog snel klaar ook!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig