Groenteschotel met witte kaasblokjes
Perfect voor etentjes: alles is van tevoren klaar, even de oven in en smullen maar!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC of gasovenstand 4.
Laat de kaasblokjes uitlekken en prak fijn met vork. Meng de kaasblokjes met slagroom en eieren. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Pel en snipper de knoflook. Maak de tomaat schoon en snijd in blokjes. Vet de ovenschaal in. Meng in de schaal de knoflook, tomaten, groentemix, peper en eventueel zout.
Schenk het fetamengsel over de groenten. Laat de schotel in de oven in ca. 40 min. gaar worden. Serveer met dikke sneden brood.
Groenteschotel met witte kaasblokjes
Perfect voor etentjes: alles is van tevoren klaar, even de oven in en smullen maar!
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
15 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC of gasovenstand 4.
Laat de kaasblokjes uitlekken en prak fijn met vork. Meng de kaasblokjes met slagroom en eieren. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Pel en snipper de knoflook. Maak de tomaat schoon en snijd in blokjes. Vet de ovenschaal in. Meng in de schaal de knoflook, tomaten, groentemix, peper en eventueel zout.
Schenk het fetamengsel over de groenten. Laat de schotel in de oven in ca. 40 min. gaar worden. Serveer met dikke sneden brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g witte kaasblokjes
250 ml verse slagroom
4 middelgrote eieren
2 tenen knoflook
4 tomaten
1 el olie om in te vetten
400 g verse Italiaanse roerbakgroente
½ donker meergranenbrood
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter