Bonenchili met witte kaasblokjes
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Knoflook ca. 1 minuut fruiten. Groentemix en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Intussen tomaten wassen, kroontjes verwijderen en in partjes snijden. Kidneybonen laten uitlekken. Bonen en tomaten door groentemix scheppen en ca. 4 minuten meeverwarmen. Chili vermengen met rijst. Garneren met kaasblokjes. Lekker met tortillachips.
Bonenchili met witte kaasblokjes
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Knoflook ca. 1 minuut fruiten. Groentemix en kruiden toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Intussen tomaten wassen, kroontjes verwijderen en in partjes snijden. Kidneybonen laten uitlekken. Bonen en tomaten door groentemix scheppen en ca. 4 minuten meeverwarmen. Chili vermengen met rijst. Garneren met kaasblokjes. Lekker met tortillachips.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak snelkookrijst
2 teentjes knoflook
3 el zonnebloemolie
1 zak Italiaanse groentemix
3 el Mexicaanse seasoningsmix
5 kleine trostomaten
2 blikken kidneybonen
1 potje witte kaasblokjes