Aardappelbieslooktaartjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Rasp de aardappelen grof in de keukenmachine. Voeg de knoflook, de bieslook, de helft van de geitenkaas, het ei en de slagroom toe. Meng goed. Beng op smaak met peper en zout. Schep het aardappelmengsel in de taartvormpjes. Strijk de bovenkant glad en strooi de rest van de geitenkaas eroverheen. Bak de taartjes in ca. 40 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Lekker met rollade of rosbief.
Aardappelbieslooktaartjes
bijgerecht
null personen
250 kcal
15 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Rasp de aardappelen grof in de keukenmachine. Voeg de knoflook, de bieslook, de helft van de geitenkaas, het ei en de slagroom toe. Meng goed. Beng op smaak met peper en zout. Schep het aardappelmengsel in de taartvormpjes. Strijk de bovenkant glad en strooi de rest van de geitenkaas eroverheen. Bak de taartjes in ca. 40 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Lekker met rollade of rosbief.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g Pommes Primeur aardappelen
1 teen knoflook
1 bakje verse bieslook
75 g zachte geitenkaas
1 ei
1 bekertje slagroom
0 olie om in te vetten
Dit heb je nodig
keukenmachine
lage taartvormpjes ø ca. 10 cm, ingevet