Aardappel met knoflookcrème
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in partjes en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie, bestrooi met het zout en schep om. Leg de knoflook ertussen. Rooster de aardappelen in ca. 40 min. iets boven het midden van de oven goudbruin. Schep halverwege om.
Neem 3 tenen knoflook van de bakplaat en duw de zacht geworden teentjes uit het vel in een kom. Voeg de crème fraîche, bieslook en het basilicum toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de geroosterde aardappelen met de knoflook-kruidencrème.
Aardappel met knoflookcrème
bijgerecht
null personen
425 kcal
15 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in partjes en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie, bestrooi met het zout en schep om. Leg de knoflook ertussen. Rooster de aardappelen in ca. 40 min. iets boven het midden van de oven goudbruin. Schep halverwege om.
Neem 3 tenen knoflook van de bakplaat en duw de zacht geworden teentjes uit het vel in een kom. Voeg de crème fraîche, bieslook en het basilicum toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de geroosterde aardappelen met de knoflook-kruidencrème.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg pommes primeur
3 el olijfolie
2 tl zeezout
10 tenen knoflook
1 bekertje crème fraîche
½ bakje bieslook
1 bakje basilicum
Dit heb je nodig
bakpapier