Aardappel met knoflookcrème
bewaar
bewaar

Aardappel met knoflookcrème

15 min. bereiden / 40 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in partjes en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie, bestrooi met het zout en schep om. Leg de knoflook ertussen. Rooster de aardappelen in ca. 40 min. iets boven het midden van de oven goudbruin. Schep halverwege om.

Neem 3 tenen knoflook van de bakplaat en duw de zacht geworden teentjes uit het vel in een kom. Voeg de crème fraîche, bieslook en het basilicum toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de geroosterde aardappelen met de knoflook-kruidencrème.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappel met knoflookcrème

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig