Aardappelkruidensalade met spek
bewaar
bewaar

Aardappelkruidensalade met spek

Hartig spek en frisse kruiden: geweldige combinatie die ook de kinderen heerlijk zullen vinden.

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Boen de aardappelen schoon, snijd ze in gelijke stukken en kook 15 min. in water met zout.

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak het spek in 5 min. krokant. Keer halverwege.

Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Snijd het basilicum en de bieslook zo fijn mogelijk.

Snijd de helft van de kappertjes fijn en meng met de kruiden, sjalot, mosterd, azijn en olie tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Giet de aardappelen af, laat 3 min. uitdampen. Schep de dressing met de rest van de kappertjes erdoor heen.

Verkruimel het ontbijtspek erboven en bestrooi met de tuinkers.

serveertipLekker met kip piri piri.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelkruidensalade met spek

Hartig spek en frisse kruiden: geweldige combinatie die ook de kinderen heerlijk zullen vinden.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig