Hutspot met mosterdjus
Met vegetarische rookworst.
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze samen met de hutspotgroente 15 min. Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de sjalotten en fruit ze in de boter. Roer de mosterd en de bouillon erdoor en verwarm.
Verwarm de melk. Giet de aardappels en de groente af en stamp ze grof, schenk de melk erbij en roer tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de vegetarische worst en de mosterdjus.
Pureren
Instructievideo - 00:51 min.
Hutspot met mosterdjus
Met vegetarische rookworst.
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze samen met de hutspotgroente 15 min. Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de sjalotten en fruit ze in de boter. Roer de mosterd en de bouillon erdoor en verwarm.
Verwarm de melk. Giet de aardappels en de groente af en stamp ze grof, schenk de melk erbij en roer tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de vegetarische worst en de mosterdjus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg kruimige aardappelen
1 kg verse gesneden hutspotgroenten
400 g vegetarische rookworsten
3 sjalotten
25 g ongezouten roomboter
3 el dijonmosterd
150 ml kruidenbouillon van tablet
50 ml halfvolle melk
Dit heb je nodig
pureestamper