Hutspot met mosterdjus
bewaar
bewaar

Hutspot met mosterdjus

Met vegetarische rookworst.

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze samen met de hutspotgroente 15 min. Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snipper de sjalotten en fruit ze in de boter. Roer de mosterd en de bouillon erdoor en verwarm.

Verwarm de melk. Giet de aardappels en de groente af en stamp ze grof, schenk de melk erbij en roer tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de vegetarische worst en de mosterdjus.

Pureren

Instructievideo - 00:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hutspot met mosterdjus

Met vegetarische rookworst.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig