Gegrilde exotische fruitsalade met gember-bananenkwark
bewaar
bewaar

Gegrilde exotische fruitsalade met gember-bananenkwark

20 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Grill voorverwarmen. Mango schillen en in plakken van pit snijden. Ananas in schijven snijden, schillen en in vieren snijden. Harde kern verwijderen. Papaja schillen, pitjes verwijderen en in stukken snijden. Fruit in ovenschaal leggen, suiker erover strooien en voorzichtig door elkaar husselen. Schaal ca. 10 cm onder hete grill schuiven en fruit ca. 15 min. grillen, tot het zacht is en randjes mooi bruin zijn. Intussen in kom gemberstukjes door bananenkwark mengen. Pecannoten grof hakken. Fruit over vier borden verdelen en gember-bananenkwark erop scheppen. Garneren met pecannoten.

Variatie: De papaja kan goed vervangen worden door 2 perziken of nectarines. De salade wordt dan een tikkeltje zoeter.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde exotische fruitsalade met gember-bananenkwark

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig