Exotische vruchtensalade met limoenroom
Aan de slag
Kiwi's schillen en in plakken snijden. Meloen schillen, pitjes verwijderen en vruchtvlees in dunne plakken snijden. Mango schillen, vruchtvlees langs pit weg snijden en in blokjes snijden. Druiven wassen en steeltjes verwijderen. Vruchten over vier borden verdelen. Passievruchten halveren en passievruchtsap met zaadjes in kom scheppen. Limoen goed schoonboenen en helft van schil raspen. Limoen uitpersen.
Basilicumblaadjes in dunne reepjes snijden. Limoensap en basilicumreepjes door passievrucht mengen en over fruit scheppen. In kom slagroom met suiker en limoenrasp bijna stijf kloppen. Met eetlepel limoenroom op vruchtensalade scheppen.
Exotische vruchtensalade met limoenroom
nagerecht
null personen
195 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kiwi's schillen en in plakken snijden. Meloen schillen, pitjes verwijderen en vruchtvlees in dunne plakken snijden. Mango schillen, vruchtvlees langs pit weg snijden en in blokjes snijden. Druiven wassen en steeltjes verwijderen. Vruchten over vier borden verdelen. Passievruchten halveren en passievruchtsap met zaadjes in kom scheppen. Limoen goed schoonboenen en helft van schil raspen. Limoen uitpersen.
Basilicumblaadjes in dunne reepjes snijden. Limoensap en basilicumreepjes door passievrucht mengen en over fruit scheppen. In kom slagroom met suiker en limoenrasp bijna stijf kloppen. Met eetlepel limoenroom op vruchtensalade scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 kiwi's
¼ galiameloen
1 mango
150 g (pitloze) witte druiven
2 passievruchten
1 limoen
½ zakje verse basilicum
100 ml slagroom
1 el suiker