Fruitsalade met balsamicosiroop
bewaar
bewaar

Fruitsalade met balsamicosiroop

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het vanillestokje open en schraap met een mespunt het merg eruit. Breng in een steelpan de balsamicoazijn, suiker, het vanillestokje en laurierblad aan de kook en laat tot de helft inkoken. Roer regelmatig. Neem de pan van het vuur en laat de siroop afkoelen. Neem het vanillestokje en laurierblad uit de pan.

Verwijder de pitjes en de schil van de meloen en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pluk de druiven van de tros. Schil de mango, verwijder de pit, snijd het vruchtvlees in blokjes en besprenkel met het limoensap. Doe de meloen, druiven, mango en aardbeien in een glazen schaal en schep om. Besprenkel met de balsamicosiroop. Garneer met blaadjes munt.

Vanillestokjes verwerken

Instructievideo - 00:48 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fruitsalade met balsamicosiroop

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig