Vruchtensalade
Aan de slag
In droge koekenpan amandelschaafsel in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Druiven wassen en halveren. Appel wassen, in vieren snijden en klokhuis verwijderen. Appel in plakjes snijden. Citroensap over appel sprenkelen. Kiwi's schillen, halveren en in plakjes snijden. Fruit over vier schaaltjes verdelen. Sour cream losroeren met vanillesuiker. Sour cream over fruitsalade verdelen. Amandelschaafsel erover strooien.
Vruchtensalade
nagerecht
null personen
175 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In droge koekenpan amandelschaafsel in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Druiven wassen en halveren. Appel wassen, in vieren snijden en klokhuis verwijderen. Appel in plakjes snijden. Citroensap over appel sprenkelen. Kiwi's schillen, halveren en in plakjes snijden. Fruit over vier schaaltjes verdelen. Sour cream losroeren met vanillesuiker. Sour cream over fruitsalade verdelen. Amandelschaafsel erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels amandelschaafsel
300 g pitloze druiven
1 Granny Smith appel
1 eetlepel citroensap
2 kiwi's
1 bekertje sour cream
1 zakje vanillesuiker