Zoete fruitsalade met peperdressing
Aan de slag
Schil de perziken en snijd het vruchtvlees in de lengte in repen. Snijd de schil ruim van de ananas, zodat je ook de bruine pitjes ('ogen') verwijdert. Snijd het vruchtvlees langs de harde kern af in lange plakken en snijd ze in dunne repen. Verhit de olie in een wok of koekenpan op middelhoog vuur en laat hierin de suiker smelten. Roerbak op hoog vuur de peperringetjes bruin en krokant. Draai het vuur uit en roer het limoensap door het suiker-pepermengsel. Doe de perzik, ananas en papaja-mango in een schaal en schenk de rodepeperdressing erover. Bestrooi de fruitsalade met de koriander.
Zoete fruitsalade met peperdressing
bijgerecht
null personen
170 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de perziken en snijd het vruchtvlees in de lengte in repen. Snijd de schil ruim van de ananas, zodat je ook de bruine pitjes ('ogen') verwijdert. Snijd het vruchtvlees langs de harde kern af in lange plakken en snijd ze in dunne repen. Verhit de olie in een wok of koekenpan op middelhoog vuur en laat hierin de suiker smelten. Roerbak op hoog vuur de peperringetjes bruin en krokant. Draai het vuur uit en roer het limoensap door het suiker-pepermengsel. Doe de perzik, ananas en papaja-mango in een schaal en schenk de rodepeperdressing erover. Bestrooi de fruitsalade met de koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 perziken
1 ananas
1 eetlepel olie
2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
1 rode peper
½ limoen
1 bakje papaja-mangostukjes
2 eetlepels korianderblaadjes
Dit heb je nodig
wok