Exotische fruitsalade met sorbetijs
Een Aziatisch gerecht helemaal in stijl afsluiten? Met gegrild fruit en gemalen kokos!
Aan de slag
Verhit de grillpan op hoog vuur en gril hierin het fruit 3 min. rondom. Snijd de stengels citroengras in de lengte in kwarten. Rijg aan elk stuk citroengras wat gegrild fruit.
Verdeel over 4 bordjes en schep er een bol ijs bij. Meng het kokos met het gemalen citroengras en strooi over het ijs.
Exotische fruitsalade met sorbetijs
Een Aziatisch gerecht helemaal in stijl afsluiten? Met gegrild fruit en gemalen kokos!
nagerecht
null personen
180 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de grillpan op hoog vuur en gril hierin het fruit 3 min. rondom. Snijd de stengels citroengras in de lengte in kwarten. Rijg aan elk stuk citroengras wat gegrild fruit.
Verdeel over 4 bordjes en schep er een bol ijs bij. Meng het kokos met het gemalen citroengras en strooi over het ijs.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
175 g verse mango stukjes
250 g verse ananasstukjes
2 stengels koelverse sereh citroengras
500 ml citroensorbetijs
4 el gemalen kokos
½ tl gemalen citroengras
Dit heb je nodig
grillpan