Ananascarpaccio met tropisch fruit en sorbetijs
Het diner beginnen én eindigen met carpaccio: het kan!
Aan de slag
Verdeel de ananas dakpansgewijs over de borden en schep een bolletje ijs in het midden. Verdeel de blokjes kiwano en pitahaya erover en garneer met de blauwe bessen en zonnebloempitten uit de verpakking. De rode bessen en vanillesaus uit de verpakking worden niet gebruikt.
Snijd de kiwano en de pitahaya doormidden. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de vruchten en snijd het vruchtvlees van de pitahaya in blokjes van een ½ cm. Of pel de pitahaya als een banaan, dat snijdt nog makkelijker. Snijd de ananas in dunne plakken en verdeel de ananas dakpansgewijs over de borden en schep een bolletje ijs in het midden.
Ananascarpaccio met tropisch fruit en sorbetijs
Het diner beginnen én eindigen met carpaccio: het kan!
nagerecht
null personen
195 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de ananas dakpansgewijs over de borden en schep een bolletje ijs in het midden. Verdeel de blokjes kiwano en pitahaya erover en garneer met de blauwe bessen en zonnebloempitten uit de verpakking. De rode bessen en vanillesaus uit de verpakking worden niet gebruikt.
Snijd de kiwano en de pitahaya doormidden. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de vruchten en snijd het vruchtvlees van de pitahaya in blokjes van een ½ cm. Of pel de pitahaya als een banaan, dat snijdt nog makkelijker. Snijd de ananas in dunne plakken en verdeel de ananas dakpansgewijs over de borden en schep een bolletje ijs in het midden.
algemeen:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kiwano
1 pitahaya
4 bolletjes citroensorbetijs
1 koelverse hele ananas
Dit heb je nodig
ijsbolletjestang