Passoã granita met tropisch fruit
Zelfs in de koude maanden waan je je met deze cocktail even op een tropisch strand. En dat terwijl je eigenlijk voor de open haard zit!
Aan de slag
Doe de Passoã Passion fruits in een lage schaal en zet minimaal 6 uur in de vriezer. Roer om de 30 min. los met een vork zodat er mooie ijskristallen ontstaan. Koel de cocktailglazen minimaal 1 uur in de vriezer.
Verdeel de passoã-granita over de koude glazen. Snijd de pitahaya (fruit) in dunne partjes en de carambola (stervrucht) in plakjes en garneer de granita ermee. Leg op elke granita ook nog 1 kaapse goudbes.
Passoã granita met tropisch fruit
Zelfs in de koude maanden waan je je met deze cocktail even op een tropisch strand. En dat terwijl je eigenlijk voor de open haard zit!
null personen
525 kcal
5 min. bereiden
360 min. wachten
Aan de slag
Doe de Passoã Passion fruits in een lage schaal en zet minimaal 6 uur in de vriezer. Roer om de 30 min. los met een vork zodat er mooie ijskristallen ontstaan. Koel de cocktailglazen minimaal 1 uur in de vriezer.
Verdeel de passoã-granita over de koude glazen. Snijd de pitahaya (fruit) in dunne partjes en de carambola (stervrucht) in plakjes en garneer de granita ermee. Leg op elke granita ook nog 1 kaapse goudbes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 ml Passoã Passion fruits
½ pitahaya
½ carambola
4 Kaapse goudbessen
Dit heb je nodig
cocktailglazen