Tropisch fruit met passieroom
Aan de slag
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de banaan in plakjes en besprenkel met citroensap. Meng het fruit en verdeel over bordjes. Halveer de passievruchten en zet op elk bord een helft. Roer de room los met likorette. Lepel van de rest van de passievruchten het vruchtvlees eruit en schep door de room. Verdeel de room over het fruit en garneer met munt.
Tropisch fruit met passieroom
nagerecht
null personen
350 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de banaan in plakjes en besprenkel met citroensap. Meng het fruit en verdeel over bordjes. Halveer de passievruchten en zet op elk bord een helft. Roer de room los met likorette. Lepel van de rest van de passievruchten het vruchtvlees eruit en schep door de room. Verdeel de room over het fruit en garneer met munt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 verse mango
1 banaan
1 el citroensap
4 passievruchten
4 el finesse voor verrijken
4 el Passoa
4 blaadjes verse munt