Romige appel-perensaus met kaneelijs
Aan de slag
Appels en peren schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. In magnetronschaal appels en peren met suiker afgedekt 5 min. verhitten op vol vermogen (700 watt). Tussentijds 2 keer doorroeren. Met staafmixer peren-appelmengsel pureren. Finesse door appel-perensaus roeren en over 4 diepe borden verdelen. Saus iets laten afkoelen. In midden van elk bord flinke bol kaneelijs scheppen. Garneren met suikerparels.
Romige appel-perensaus met kaneelijs
nagerecht
null personen
250 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Appels en peren schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. In magnetronschaal appels en peren met suiker afgedekt 5 min. verhitten op vol vermogen (700 watt). Tussentijds 2 keer doorroeren. Met staafmixer peren-appelmengsel pureren. Finesse door appel-perensaus roeren en over 4 diepe borden verdelen. Saus iets laten afkoelen. In midden van elk bord flinke bol kaneelijs scheppen. Garneren met suikerparels.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g appels
300 g peren
2 eetlepels suiker
50 ml finesse voor verrijken
500 ml roomijs
2 eetlepels suikerparels appel-kaneel
Dit heb je nodig
staafmixer