Romige appel-perensaus met kaneelijs
bewaar
bewaar

Romige appel-perensaus met kaneelijs

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Appels en peren schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. In magnetronschaal appels en peren met suiker afgedekt 5 min. verhitten op vol vermogen (700 watt). Tussentijds 2 keer doorroeren. Met staafmixer peren-appelmengsel pureren. Finesse door appel-perensaus roeren en over 4 diepe borden verdelen. Saus iets laten afkoelen. In midden van elk bord flinke bol kaneelijs scheppen. Garneren met suikerparels.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige appel-perensaus met kaneelijs

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig