Frisromige appel-perencrumble
Crumble heeft niet voor niets zo veel fans. Het brosse, krokante laagje past op heel veel soorten fruit.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de bloem, boter, suiker en zout tot een kruimelig deeg. Schil de appel en peren, maak ze schoon en snijd ze in stukjes. Verdeel in een ingevette taartvorm.
Roer de vanillesuiker door de finesse voor verrijken en smeer uit over het fruit. Verdeel het kruimeldeeg over het fruit en crumble in ca. 30 min. goudbruin bakken.
Frisromige appel-perencrumble
Crumble heeft niet voor niets zo veel fans. Het brosse, krokante laagje past op heel veel soorten fruit.
nagerecht
null personen
350 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de bloem, boter, suiker en zout tot een kruimelig deeg. Schil de appel en peren, maak ze schoon en snijd ze in stukjes. Verdeel in een ingevette taartvorm.
Roer de vanillesuiker door de finesse voor verrijken en smeer uit over het fruit. Verdeel het kruimeldeeg over het fruit en crumble in ca. 30 min. goudbruin bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g tarwebloem
50 g ongezouten roomboter
50 g kristalsuiker
1 mespunt zout
1 Elstar appel
2 Conference peren
8 g vanillesuiker
6 el finesse voor verrijken
Dit heb je nodig
taartvorm (Ø 24 cm)