Bubbling bowl
Aan de slag
In steelpan amandellikeur met kaneelstokje verwarmen en in ca. 5 minuten iets laten inkoken. Intussen kumquats en carambola's wassen en in dunne plakjes snijden. In kommetje doen. Likeur over fruit schenken en ca. 1 uur laten intrekken.
Kaneelstokje uit fruit halen. Fruit met vocht over zes champagnecoupes verdelen. Aanvullen met Moscato d'Asti of champagne.
Bubbling bowl
null porties
155 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
In steelpan amandellikeur met kaneelstokje verwarmen en in ca. 5 minuten iets laten inkoken. Intussen kumquats en carambola's wassen en in dunne plakjes snijden. In kommetje doen. Likeur over fruit schenken en ca. 1 uur laten intrekken.
Kaneelstokje uit fruit halen. Fruit met vocht over zes champagnecoupes verdelen. Aanvullen met Moscato d'Asti of champagne.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 ml amandellikeur (slijter)
1 kaneelstokje
6 kumquats (fruit)
1 carambola
1 fles Moscato d'Asti of champagne demi-sec