In wijn gemarineerde nectarines met zomerfruit
bewaar
bewaar

In wijn gemarineerde nectarines met zomerfruit

20 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

In schaal suiker in muskaatwijn laten oplossen. Nectarines eventueel ontvellen. Nectarines halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in partjes snijden. Partjes door wijn scheppen en minstens 1 uur in koelkast laten marineren.

Van sorbetijs 4 bollen vormen. Nectarinepartjes met wijn over vier diepe borden verdelen. Fruitmix erover strooien en bolletje sorbetijs op fruit leggen. Cantuccini erboven verkruimelen of apart erbij geven, om in wijn te dippen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

In wijn gemarineerde nectarines met zomerfruit

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig