Maïssalade met avocadodressing
Mexicooo, Mexihiiiiiicooooo!
Aan de slag
Snijd de sla fijn, was en droog daarna. Halveer de tomaten. Laat de mais uitlekken. Meng in een grote schaal de groenten. Snijd de kaas in blokjes.
Schil de avocado's, verwijder de pitten en snijd van 1 avocado het vruchtvlees in stukjes. Meng de avocadostukjes en kaas door de salade. Meng de andere avocado met de zure room en pureer met staafmixer tot een gladde saus.
Pers de knoflook erboven uit en breng de dressing op smaak met peper en eventueel zout. Schep de avocadodressing door de de salade. Serveer met tortillachips.
Maïssalade met avocadodressing
Mexicooo, Mexihiiiiiicooooo!
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de sla fijn, was en droog daarna. Halveer de tomaten. Laat de mais uitlekken. Meng in een grote schaal de groenten. Snijd de kaas in blokjes.
Schil de avocado's, verwijder de pitten en snijd van 1 avocado het vruchtvlees in stukjes. Meng de avocadostukjes en kaas door de salade. Meng de andere avocado met de zure room en pureer met staafmixer tot een gladde saus.
Pers de knoflook erboven uit en breng de dressing op smaak met peper en eventueel zout. Schep de avocadodressing door de de salade. Serveer met tortillachips.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 krop ijsbergsla
250 g cherrytomaten
300 g mais in blik
200 g belegen kaas
2 rijpe avocado's
125 ml zure room
1 teen knoflook
150 g tortillachips naturel