In courgette gewikkelde forel
Aan de slag
Van courgette met kaasschaaf 8 gelijkmatige plakken schaven. Forellen afspoelen met water en droogdeppen met keukenpapier. Forellen aan binnen- en buitenkant met limoensap besprenkelen en bestrooien met zout. In kom chilipeper, knoflook, helft van koriander en 2 el olie door elkaar mengen. Kruidenmengsel over buikholten van vis verdelen. Forellen tot gebruik afgedekt met folie in koelkast bewaren.
Rond elke forel 2 courgettelinten wikkelen. Courgette vaststeken met cocktailprikkers en licht bestrooien met zout. Afhankelijk van formaat van barbecue forellen in een of twee keer roosteren. Forel in visklem leggen, bedruppelen met rest van olie en op barbecue in 10 à 15 min. bruin en gaar roosteren. Tussentijds regelmatig omkeren.
In courgette gewikkelde forel
hoofdgerecht
null personen
210 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Van courgette met kaasschaaf 8 gelijkmatige plakken schaven. Forellen afspoelen met water en droogdeppen met keukenpapier. Forellen aan binnen- en buitenkant met limoensap besprenkelen en bestrooien met zout. In kom chilipeper, knoflook, helft van koriander en 2 el olie door elkaar mengen. Kruidenmengsel over buikholten van vis verdelen. Forellen tot gebruik afgedekt met folie in koelkast bewaren.
Rond elke forel 2 courgettelinten wikkelen. Courgette vaststeken met cocktailprikkers en licht bestrooien met zout. Afhankelijk van formaat van barbecue forellen in een of twee keer roosteren. Forel in visklem leggen, bedruppelen met rest van olie en op barbecue in 10 à 15 min. bruin en gaar roosteren. Tussentijds regelmatig omkeren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 courgette
4 forellen
1 limoen
1 gedroogd chilipepertje
1 teentje knoflook
1 zakje verse koriander
4 eetlepels olie
Dit heb je nodig
visklemmen