Forel met kruidenvulling
Aan de slag
In kommetje boter romig roeren. Citroensap, knoflook, koriander, basilicum en naar smaak chilipoeder en zout door boter kloppen. Boter in 4 porties verdelen. Buikholte van vissen met boter vullen en boter gelijkmatig verdelen. Stukje aluminiumfolie (ca. 10 x 5 cm) om opening buikholte vouwen. Vissen eventueel tot gebruik in koelkast bewaren.
Vissen met olie bestrijken en tussen visklem leggen. Vissen aan elke kant 8 à 10 min. grillen. Lekker met krielaardappelen en gemengde groene salade.
Vis grillen op de barbecue
Instructievideo - 02:52 min.
Forel met kruidenvulling
hoofdgerecht
null personen
190 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In kommetje boter romig roeren. Citroensap, knoflook, koriander, basilicum en naar smaak chilipoeder en zout door boter kloppen. Boter in 4 porties verdelen. Buikholte van vissen met boter vullen en boter gelijkmatig verdelen. Stukje aluminiumfolie (ca. 10 x 5 cm) om opening buikholte vouwen. Vissen eventueel tot gebruik in koelkast bewaren.
Vissen met olie bestrijken en tussen visklem leggen. Vissen aan elke kant 8 à 10 min. grillen. Lekker met krielaardappelen en gemengde groene salade.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1½ eetlepel boter
½ eetlepel citroensap
1 teentje knoflook
1½ eetlepel verse koriander
1½ eetlepel verse basilicum
½ theelepel chilipoeder
2 forellen
½ eetlepel olie
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
visklem
barbecue