Forel met kruidenvulling
bewaar
bewaar

Forel met kruidenvulling

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In kommetje boter romig roeren. Citroensap, knoflook, koriander, basilicum en naar smaak chilipoeder en zout door boter kloppen. Boter in 4 porties verdelen. Buikholte van vissen met boter vullen en boter gelijkmatig verdelen. Stukje aluminiumfolie (ca. 10 x 5 cm) om opening buikholte vouwen. Vissen eventueel tot gebruik in koelkast bewaren.

Vissen met olie bestrijken en tussen visklem leggen. Vissen aan elke kant 8 à 10 min. grillen. Lekker met krielaardappelen en gemengde groene salade.

algemeenHet aluminiumfolie zorgt ervoor dat de boter in de vis blijft. Zo wordt het visvlees lekker sappig en neemt het de smaak van de kruiden goed op.

Vis grillen op de barbecue

Instructievideo - 02:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Forel met kruidenvulling

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig