Forel met pecannotenboter
bewaar
bewaar

Forel met pecannotenboter

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Forellen wassen en droogdeppen met keukenpapier. Binnenkanten met zout en peper bestrooien en buitenkanten dun met olie bestrijken. Vissen in visklem doen. Pecannoten in droge koekenpan lichtbruin roosteren, laten afkoelen en grof hakken. Noten door boter roeren. Op smaak brengen met citroensap en worcestershiresauce. Forellen op barbecue in ca. 10 minuten gaar roosteren, halverwege keren. Citroen wassen en in partjes snijden. Peterselie boven kommetje fijn knippen. Forellen op vier borden leggen en pecannotenboter erover verdelen. Garneren met citroen en peterselie. Serveren met rijst of rijstsalade en mengsel van gekookte stukken wortel en bleekselderij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Forel met pecannotenboter

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig