Forel met pecannotenboter
Aan de slag
Forellen wassen en droogdeppen met keukenpapier. Binnenkanten met zout en peper bestrooien en buitenkanten dun met olie bestrijken. Vissen in visklem doen. Pecannoten in droge koekenpan lichtbruin roosteren, laten afkoelen en grof hakken. Noten door boter roeren. Op smaak brengen met citroensap en worcestershiresauce. Forellen op barbecue in ca. 10 minuten gaar roosteren, halverwege keren. Citroen wassen en in partjes snijden. Peterselie boven kommetje fijn knippen. Forellen op vier borden leggen en pecannotenboter erover verdelen. Garneren met citroen en peterselie. Serveren met rijst of rijstsalade en mengsel van gekookte stukken wortel en bleekselderij.
Forel met pecannotenboter
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Forellen wassen en droogdeppen met keukenpapier. Binnenkanten met zout en peper bestrooien en buitenkanten dun met olie bestrijken. Vissen in visklem doen. Pecannoten in droge koekenpan lichtbruin roosteren, laten afkoelen en grof hakken. Noten door boter roeren. Op smaak brengen met citroensap en worcestershiresauce. Forellen op barbecue in ca. 10 minuten gaar roosteren, halverwege keren. Citroen wassen en in partjes snijden. Peterselie boven kommetje fijn knippen. Forellen op vier borden leggen en pecannotenboter erover verdelen. Garneren met citroen en peterselie. Serveren met rijst of rijstsalade en mengsel van gekookte stukken wortel en bleekselderij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 forellen
0 zout
0 (versgemalen) zwarte peper
1 eetlepel olie
100 g pecannoten
100 g zachte boter
1 eetlepel citroensap
1 theelepel worcestershire-sauce
1 citroen
3 takjes peterselie
Dit heb je nodig
keukenpapier
visklem