Kipfilet met paksoi en gember
bewaar
bewaar

Kipfilet met paksoi en gember

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Met mes groene schil van limoen dun afsnijden. In hapjespan olie verhitten en kipfilets rondom bruinbakken. Vuur laag zetten en slagroom in pan schenken. Limoenschil, knoflook, gember en chilipeper rond kip verdelen. Deksel op pan zetten en kip in saus in 8-10 min. zachtjes gaarsudderen. Paksoi schoonmaken en in stukken van ongeveer 2 cm snijden. In wok roerbakolie verhitten en paksoi al omscheppend in 3-4 min. beetgaar bakken. Kipfilets op vier warme borden leggen. Saus boven kom door een zeef schenken en op smaak brengen met zout en peper. Over kipfilets schenken. Koriander erover strooien. Paksoi ernaast leggen. Lekker met pandanrijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipfilet met paksoi en gember

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig