Roergebakken paksoi met gember en soja
Aan de slag
Struikjes Shanghai paksoi in ruim water wassen en goed uitslaan. Struikjes in lengte in vieren snijden. Limoen schoonboenen, groene schil eraf raspen en limoen uitpersen. Gember schillen en fijnraspen. In wok olie verhitten en gember bakken tot hij gaat geuren. Paksoi erdoor scheppen en op hoog vuur al omscheppend in ca. 3-4 minuten laten slinken. Limoenrasp, limoensap en sojasaus erdoor scheppen en paksoi nog ca. 1-2 minuten zachtjes verwarmen. Cashewnoten erdoor scheppen en direct opdienen. Serveren met basmatirijst en geroosterde vis of kip.
Roergebakken paksoi met gember en soja
bijgerecht
null personen
175 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Struikjes Shanghai paksoi in ruim water wassen en goed uitslaan. Struikjes in lengte in vieren snijden. Limoen schoonboenen, groene schil eraf raspen en limoen uitpersen. Gember schillen en fijnraspen. In wok olie verhitten en gember bakken tot hij gaat geuren. Paksoi erdoor scheppen en op hoog vuur al omscheppend in ca. 3-4 minuten laten slinken. Limoenrasp, limoensap en sojasaus erdoor scheppen en paksoi nog ca. 1-2 minuten zachtjes verwarmen. Cashewnoten erdoor scheppen en direct opdienen. Serveren met basmatirijst en geroosterde vis of kip.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 struikjes Shanghai paksoi
1 limoen
2 cm verse gemberwortel
3 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chiliaroma
2 eetlepels Japanse sojasaus
50 g gezouten cashewnoten
Dit heb je nodig
wok