Roergebakken paksoi
Ga je paksoi wokken? Roerbak de de groente -of het nu gewone of Shanghai paksoi is- met gember voor een extra kick.
Aan de slag
Was de paksoi en snijd de bladeren en stelen in plakjes van 2 cm. Houd het groen en de stelen apart. Pers de knoflook, schil de gember en snijd fijn.
Verhit de olie in een wok. Roerbak de knoflook, gember en paksoistelen 5 min. Roerbak het paksoigroen 3 min. mee. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.
Roer de maizena los en schep met het water door de paksoi. Roer tot het vocht licht is gebonden. Druppel de sesamolie erover.
Roergebakken paksoi
Ga je paksoi wokken? Roerbak de de groente -of het nu gewone of Shanghai paksoi is- met gember voor een extra kick.
bijgerecht
null personen
65 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Was de paksoi en snijd de bladeren en stelen in plakjes van 2 cm. Houd het groen en de stelen apart. Pers de knoflook, schil de gember en snijd fijn.
Verhit de olie in een wok. Roerbak de knoflook, gember en paksoistelen 5 min. Roerbak het paksoigroen 3 min. mee. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.
Roer de maizena los en schep met het water door de paksoi. Roer tot het vocht licht is gebonden. Druppel de sesamolie erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 g paksoi
2 tenen knoflook
2 cm verse gemberwortel
1 el traditionele olijfolie
100 ml groentebouillonblokjes
1 tl maizena
1 el kraanwater
½ el sesamolie
Dit heb je nodig
wok