Wortel met paksoi
Snel oosters bijgerecht met paskoi, sesam en Japanse sojasaus.
Aan de slag
Schrap de winterpeen en snijd in smalle reepjes van 5 cm lang. Verwijder de onderkant van de paksoi en snijd in smalle reepjes van een 1/2 cm breed.
Verhit de zonnebloem- en sesamolie in een wok. Roerbak hierin de groenten op middelhoog vuur in ca. 5 min. beetgaar.
Voeg de sesamzaadjes toe en roerbak 1 min. mee. Verwarm de sojasaus 30 sec. mee.
Wortel met paksoi
Snel oosters bijgerecht met paskoi, sesam en Japanse sojasaus.
bijgerecht
null personen
145 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schrap de winterpeen en snijd in smalle reepjes van 5 cm lang. Verwijder de onderkant van de paksoi en snijd in smalle reepjes van een 1/2 cm breed.
Verhit de zonnebloem- en sesamolie in een wok. Roerbak hierin de groenten op middelhoog vuur in ca. 5 min. beetgaar.
Voeg de sesamzaadjes toe en roerbak 1 min. mee. Verwarm de sojasaus 30 sec. mee.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g winterpeen
1 paksoi
2 tl sesamolie
1 el zonnebloemolie
2 el Japanse sojasaus
1 el sesamzaad