Groentepizza met gorgonzola
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Pizzadeeg volgens gebruiksaanwijzing maken met 250 ml water en olie. Pizzadeeg over ingevette bakplaat verdelen. Tomato frito over pizzabodem uitstrijken. Bestrooien met kruiden, zout en peper. Groente over tomatensaus verdelen. Gorgonzola in blokjes verdelen en over pizza strooien. Pizza in 20 min. gaar en knapperig bakken. Lekker met groene salade met balsamicodressing.
Groentepizza met gorgonzola
hoofdgerecht
null personen
770 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Pizzadeeg volgens gebruiksaanwijzing maken met 250 ml water en olie. Pizzadeeg over ingevette bakplaat verdelen. Tomato frito over pizzabodem uitstrijken. Bestrooien met kruiden, zout en peper. Groente over tomatensaus verdelen. Gorgonzola in blokjes verdelen en over pizza strooien. Pizza in 20 min. gaar en knapperig bakken. Lekker met groene salade met balsamicodressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak mix voor pizzabodem
2 eetlepels olijfolie
1 pak tomato frito
1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden
2 bakken bak- & wokgroenten
250 g gorgonzola
Dit heb je nodig
bakplaat, ingevet