Pizza Napolitana
Vispizza met tonijn en ansjovis en kruidige rucola: zelfgemaakt het allerlekkerst.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel het deeg over de bakplaat en bestrijk met de tomatensaus. Laat de tonijn uitlekken. Verdeel de tonijn in stukjes over de pizza. Strooi de kappertjes erover. Laat de ansjovis uitlekken en verdeel over de pizza. Strooi de kaas erover.
Bak de pizza in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar. Verdeel de rucola over de warme pizza. Serveer direct.
Pizza versieren
Instructievideo - 01:05 min.
Pizza Napolitana
Vispizza met tonijn en ansjovis en kruidige rucola: zelfgemaakt het allerlekkerst.
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
15 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel het deeg over de bakplaat en bestrijk met de tomatensaus. Laat de tonijn uitlekken. Verdeel de tonijn in stukjes over de pizza. Strooi de kappertjes erover. Laat de ansjovis uitlekken en verdeel over de pizza. Strooi de kaas erover.
Bak de pizza in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar. Verdeel de rucola over de warme pizza. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
450 g mix voor pizzabodem
185 g tonijnstukken in water
400 g tomato frito
3 el kappertjes
48 g ansjovisfilets in olie in blik
150 g geraspte kaas voor pizza
75 g rucola
Dit heb je nodig
bakplaat