Pizza Napolitana
bewaar
bewaar

Pizza Napolitana

Vispizza met tonijn en ansjovis en kruidige rucola: zelfgemaakt het allerlekkerst.

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verdeel het deeg over de bakplaat en bestrijk met de tomatensaus. Laat de tonijn uitlekken. Verdeel de tonijn in stukjes over de pizza. Strooi de kappertjes erover. Laat de ansjovis uitlekken en verdeel over de pizza. Strooi de kaas erover.

Bak de pizza in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar. Verdeel de rucola over de warme pizza. Serveer direct.

Pizza versieren

Instructievideo - 01:05 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pizza Napolitana

Vispizza met tonijn en ansjovis en kruidige rucola: zelfgemaakt het allerlekkerst.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig