Pizza met asperges en zalm
bewaar
bewaar

Pizza met asperges en zalm

20 min. bereiden / 25 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Pizzadeeg volgens gebruiksaanwijzing bereiden met 2 el olie. Bakplaat invetten met rest van olie. Pizzadeeg uitrollen en bakplaat met deeg bekleden. Asperges schoonmaken en in ca. 5 min. beetgaar koken. Pizzabodem besmeren met tomato frito. Zalm laten uitlekken, eventuele velletjes en graatjes verwijderen. Asperges en zalm over pizza verdelen. Kaas erover strooien en pizza in midden van oven in ca. 25 min. krokant bakken. Lekker met ijsbergsla en yoghurtdressing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pizza met asperges en zalm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig