Pizza met asperges en zalm
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Pizzadeeg volgens gebruiksaanwijzing bereiden met 2 el olie. Bakplaat invetten met rest van olie. Pizzadeeg uitrollen en bakplaat met deeg bekleden. Asperges schoonmaken en in ca. 5 min. beetgaar koken. Pizzabodem besmeren met tomato frito. Zalm laten uitlekken, eventuele velletjes en graatjes verwijderen. Asperges en zalm over pizza verdelen. Kaas erover strooien en pizza in midden van oven in ca. 25 min. krokant bakken. Lekker met ijsbergsla en yoghurtdressing.
Pizza met asperges en zalm
hoofdgerecht
null personen
805 kcal
20 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Pizzadeeg volgens gebruiksaanwijzing bereiden met 2 el olie. Bakplaat invetten met rest van olie. Pizzadeeg uitrollen en bakplaat met deeg bekleden. Asperges schoonmaken en in ca. 5 min. beetgaar koken. Pizzabodem besmeren met tomato frito. Zalm laten uitlekken, eventuele velletjes en graatjes verwijderen. Asperges en zalm over pizza verdelen. Kaas erover strooien en pizza in midden van oven in ca. 25 min. krokant bakken. Lekker met ijsbergsla en yoghurtdressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak mix voor pizzabodem
3 el olijfolie
500 g groene asperges
1 pakje tomato frito
2 blikjes roze zalm
1 zakje gemalen belegen kaas