Pittige vispizza
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Pizzadeeg maken volgens gebruiksaanwijzing. Pizzadeeg uitrollen en over bakplaat verdelen. Besmeren met sugosaus. Zalm laten uitlekken. Uien pellen en in dunne ringen snijden. Peper schoonmaken, pitjes verwijderen en heel fijn snipperen. Ui, peper en zalm over pizza verdelen. Kaas over pizza strooien. Pizza in midden van oven in ca. 25 minuten gaar bakken. Intussen sla mengen met dressing. Pizza serveren met salade.
Pittige vispizza
hoofdgerecht
null personen
720 kcal
20 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Pizzadeeg maken volgens gebruiksaanwijzing. Pizzadeeg uitrollen en over bakplaat verdelen. Besmeren met sugosaus. Zalm laten uitlekken. Uien pellen en in dunne ringen snijden. Peper schoonmaken, pitjes verwijderen en heel fijn snipperen. Ui, peper en zalm over pizza verdelen. Kaas over pizza strooien. Pizza in midden van oven in ca. 25 minuten gaar bakken. Intussen sla mengen met dressing. Pizza serveren met salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak mix voor pizzabodem
1 pakje sugo pastasaus pikant
1 blikje roze zalm
3 uien
1 rode peper
1 zakje gemalen belegen kaas
1 zakje gemengde sla
1 bakje thousand Island-dressing