Pittige vispizza
bewaar
bewaar

Pittige vispizza

20 min. bereiden / 15 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Pizzadeeg maken volgens gebruiksaanwijzing. Pizzadeeg uitrollen en over bakplaat verdelen. Besmeren met sugosaus. Zalm laten uitlekken. Uien pellen en in dunne ringen snijden. Peper schoonmaken, pitjes verwijderen en heel fijn snipperen. Ui, peper en zalm over pizza verdelen. Kaas over pizza strooien. Pizza in midden van oven in ca. 25 minuten gaar bakken. Intussen sla mengen met dressing. Pizza serveren met salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige vispizza

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig