Tagliatelle marinara
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Kabeljauw in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Pastasaus, kabeljauw en zeevruchten toevoegen en ca. 10 minuten verwarmen. Intussen vinaigrette door sla mengen. Tagliatelle serveren met vissaus en sla.
Tagliatelle marinara
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Kabeljauw in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Pastasaus, kabeljauw en zeevruchten toevoegen en ca. 10 minuten verwarmen. Intussen vinaigrette door sla mengen. Tagliatelle serveren met vissaus en sla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak tagliatelle verde
2 uien
200 g kabeljauwfilet
2 eetlepels olijfolie
1 pak sugo pastasaus pikant
½ zak zeevruchtencocktail
½ cup vinaigrette
1 zak gemengde sla