Met mozzarella gevulde tomaten
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C. Tomaten schoonmaken. Kapje van tomaten snijden en tomaten uithollen. Mozzarella in stukjes snijden. Ui snipperen. Quorn, mozzarella, ui, zout en peper mengen. Tomaten hoog opvullen met quornmengsel. Tomaten in ingevette ovenschaal in oven plaatsen en in 20 min. gaar bakken. Sla mengen met dressing. Tomaten serveren met rijst en salade.
Met mozzarella gevulde tomaten
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
25 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C. Tomaten schoonmaken. Kapje van tomaten snijden en tomaten uithollen. Mozzarella in stukjes snijden. Ui snipperen. Quorn, mozzarella, ui, zout en peper mengen. Tomaten hoog opvullen met quornmengsel. Tomaten in ingevette ovenschaal in oven plaatsen en in 20 min. gaar bakken. Sla mengen met dressing. Tomaten serveren met rijst en salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak wilde en witte rijst
12 tomaten
1 ui
2 zakjes mozzarella
1 schaaltje Quorn fijngehakt
1 zak friséesla
6 eetlepels sladressing blue cheese
Dit heb je nodig
ovenschaal, ingevet