Pittig gevulde paprika's
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Halveer de paprika in de lengte en maak schoon. Snipper de ui. Snijd de knoflook en de pepers fijn.
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook ca. 3 min. Voeg de Quorn toe en bak ca. 2 min. mee. Laat de rijst uitlekken. Voeg de rijst en pepers toe aan het Quornmengsel. Breng op smaak met peper en zout.
Vul de paprika's met het Quornmengsel en zet in een platte ovenschaal. Bak de paprika's in het midden van de oven ca. 20 min. Serveer eventueel de resterende vulling erbij.
Pittig gevulde paprika's
hoofdgerecht
null personen
370 kcal
25 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Halveer de paprika in de lengte en maak schoon. Snipper de ui. Snijd de knoflook en de pepers fijn.
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook ca. 3 min. Voeg de Quorn toe en bak ca. 2 min. mee. Laat de rijst uitlekken. Voeg de rijst en pepers toe aan het Quornmengsel. Breng op smaak met peper en zout.
Vul de paprika's met het Quornmengsel en zet in een platte ovenschaal. Bak de paprika's in het midden van de oven ca. 20 min. Serveer eventueel de resterende vulling erbij.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g meergranenrijst
4 rode paprika's
1 ui
2 tenen knoflook
235 g ingemaakte groene pepers
3 el traditionele olijfolie
175 g Quorn fijngehakt
Dit heb je nodig
platte ovenschaal