Bonenschotel met avocado
Vegetarische versie van chili con carne. Lekker met knapperige tortillachips.
Aan de slag
Snipper de uien. Snijd de knoflook fijn en de paprika's in stukjes. Laat de kidneybonen uitlekken.
Verhit de olie in een braadpan. Fruit de uien en knoflook 3 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg het fijngehakt toe en bak 2 min. mee. Voeg de kidneybonen, kruidenmix en water toe en laat afgedekt 8 min. zachtjes sudderen.
Roer af en toe. Schil ondertussen de avocado en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verdeel het bonenmengsel over de borden. Verdeel de avocado erover. Serveer direct.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Bonenschotel met avocado
Vegetarische versie van chili con carne. Lekker met knapperige tortillachips.
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de uien. Snijd de knoflook fijn en de paprika's in stukjes. Laat de kidneybonen uitlekken.
Verhit de olie in een braadpan. Fruit de uien en knoflook 3 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg het fijngehakt toe en bak 2 min. mee. Voeg de kidneybonen, kruidenmix en water toe en laat afgedekt 8 min. zachtjes sudderen.
Roer af en toe. Schil ondertussen de avocado en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verdeel het bonenmengsel over de borden. Verdeel de avocado erover. Serveer direct.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
2 tenen knoflook
2 rode paprika's
3 stuks kidneybonen uit blik
3 el traditionele olijfolie
175 g Quorn fijngehakt
1 zakje kruidenmix chili con carne
1 avocado