Chili sin carne met kidneybonen van Bonduelle (advertentie)

Bonduelle

bewaar
bewaar

Chili sin carne met kidneybonen van Bonduelle (advertentie)

Koken met Bonduelle: zet een grote pan comfortfood op tafel. Want van chili sin carne met kidneybonen, zure room en witte rijst wordt iedereen vrolijk.

25 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Hak de knoflook fijn. Snijd de paprika’s in blokjes. Spoel de kidneybonen af en laat ze goed uitlekken.

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de ui met de knoflook 1 min. Voeg de paprika toe en bak 4 min. mee.

Schep de kruidenmix door de groenten. Voeg de inhoud van de blikken gepelde tomaten toe. Druk de tomaten met een spatel klein. Breng aan de kook. Kook de saus 5 min. zachtjes.

Voeg de kidneybonen toe en verwarm de chili sin carne nog 5 min. op laag vuur. Voeg peper en eventueel zout naar smaak toe. Hak de peterselie grof.

Verdeel de rijst over 4 borden. Schep er de chili sin carne bij. Bestrooi met de peterselie en serveer met de zure room.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Bonduelle. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chili sin carne met kidneybonen van Bonduelle (advertentie)

Koken met Bonduelle: zet een grote pan comfortfood op tafel. Want van chili sin carne met kidneybonen, zure room en witte rijst wordt iedereen vrolijk.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig