Gevulde paprika's
bewaar
bewaar

Gevulde paprika's

De schil van de paprika wordt in de oven zachter en zoeter. De perfecte match met de vulling van zo'n klassieke gevulde paprika.

20 min. bereiden / 20 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C.

Snijd de paprika's in de lengte doormidden. Verwijder de zaadlijsten. Leg de helften met de open kant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn.

Verhit 2/3 van de olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en fruit 1 min. mee. Voeg de gehakt toe en bak in ca. 3 min. gaar en rul. Voeg de rijst en de uitgelekte mais toe en breng op smaak met het paprikapoeder en peper en zout.

Vul de paprika's met het mengsel en besprenkel met de rest van de olie. Bak in ca. 20 min. zacht en gaar.

vegatipBekijk ook dit recept

Gevulde paprika’s

Instructievideo - 02:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde paprika's

De schil van de paprika wordt in de oven zachter en zoeter. De perfecte match met de vulling van zo'n klassieke gevulde paprika.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig