Pasta met mozzarella en gedroogde tomaten
bewaar
bewaar

Pasta met mozzarella en gedroogde tomaten

De mozzarellabolletjes smelten half, dat geeft net dat beetje romigheid.

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de steel in dunne plakjes en was. Kook in een diepe pan in ruim kokend water en 1 tl zout de pasta en de broccoli voor ca. 5 min. Giet af en laat in de pan.

Schep in een droge koekenpan de pijnboompitten al omscheppend burin, als ze bruin worden direct op het bord laten afkoelen. Giet de mozzarella en semi-gedroogde tomaten af. Schep de tomaten door de pasta en broccoli. Warm even door.

Schep de mozzarella erdoor. Verdeel de pasta over de borden. Strooi de pijnboompitten, rucola en royaal grof gemalen peper erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met mozzarella en gedroogde tomaten

De mozzarellabolletjes smelten half, dat geeft net dat beetje romigheid.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig