Pasta met mozzarella en gedroogde tomaten
De mozzarellabolletjes smelten half, dat geeft net dat beetje romigheid.
Aan de slag
Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de steel in dunne plakjes en was. Kook in een diepe pan in ruim kokend water en 1 tl zout de pasta en de broccoli voor ca. 5 min. Giet af en laat in de pan.
Schep in een droge koekenpan de pijnboompitten al omscheppend burin, als ze bruin worden direct op het bord laten afkoelen. Giet de mozzarella en semi-gedroogde tomaten af. Schep de tomaten door de pasta en broccoli. Warm even door.
Schep de mozzarella erdoor. Verdeel de pasta over de borden. Strooi de pijnboompitten, rucola en royaal grof gemalen peper erover.
Pasta met mozzarella en gedroogde tomaten
De mozzarellabolletjes smelten half, dat geeft net dat beetje romigheid.
hoofdgerecht
null personen
833 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de steel in dunne plakjes en was. Kook in een diepe pan in ruim kokend water en 1 tl zout de pasta en de broccoli voor ca. 5 min. Giet af en laat in de pan.
Schep in een droge koekenpan de pijnboompitten al omscheppend burin, als ze bruin worden direct op het bord laten afkoelen. Giet de mozzarella en semi-gedroogde tomaten af. Schep de tomaten door de pasta en broccoli. Warm even door.
Schep de mozzarella erdoor. Verdeel de pasta over de borden. Strooi de pijnboompitten, rucola en royaal grof gemalen peper erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g broccoli
400 g groene en witte tagliatelle
65 g pijnboompitten
375 g mini mozarella's
320 ml gedroogde tomaten
75 g rucola