Kalkoenfilet met mozzarella en tomaten
bewaar
bewaar

Kalkoenfilet met mozzarella en tomaten

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kalkoenfilets in vier stukken verdelen en met zout en peper bestrooien. Uien pellen en snipperen. In pan margarine verhitten en kalkoen in 15 min. bruin en gaar bakken. Laatste 5 min. ui mee fruiten. Tagliatelle volgens aanwijzing op verpakking beetgaar koken. Grill van oven voorverwarmen. Toscana saus en gepelde tomaten samenvoegen en op matig vuur verwarmen. Mozzarella in plakken snijden. Kalkoen uit pan nemen, in ovenschaal leggen en tomatensaus toevoegen. Mozzarella over kalkoen verdelen en enkele minuten onder grill laten gratineren. Kalkoen met tagliatelle serveren. Lekker met frisse plakjes komkommer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalkoenfilet met mozzarella en tomaten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig