Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
bewaar
bewaar

Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

In pan water aan de kook brengen. Tagliatelle toevoegen en in 8 à 10 minuten beetgaar koken. Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden. In pan boter verhitten en bouillon, tijm en ca. 1/2 dl water erdoor roeren. Plakjes varkensfricandeau in jus leggen en ca. 2 minuten zachtjes verwarmen. Tagliatelle afgieten en op bord leggen. Plakjes fricandeau met jus en tomatenplakjes ernaast leggen

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig