Toscaanse pasta
Vegetarische filet met tagliatelle en sperziebonen.
Aan de slag
Kook de sperziebonen in 10-15 min. gaar in een pan. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen.
Verhit 1/3 van de olie in een koekenpan. Bak de ui 2-3 min. Leg de filets bij de uien en bak ze 4 min. aan beide zijden bruin. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en halveer ze. Meng de rauwkost met 1/3 van de olie en de balsamicoazijn.
Meng de tagliatelle met de rest van de olie, sperziebonen, ui en tomaten. Verdeel over de borden en leg de filets erop. Serveer met de rauwkost.
Toscaanse pasta
Vegetarische filet met tagliatelle en sperziebonen.
hoofdgerecht
null personen
895 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sperziebonen in 10-15 min. gaar in een pan. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen.
Verhit 1/3 van de olie in een koekenpan. Bak de ui 2-3 min. Leg de filets bij de uien en bak ze 4 min. aan beide zijden bruin. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en halveer ze. Meng de rauwkost met 1/3 van de olie en de balsamicoazijn.
Meng de tagliatelle met de rest van de olie, sperziebonen, ui en tomaten. Verdeel over de borden en leg de filets erop. Serveer met de rauwkost.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g verse sperziebonen
400 g groene en witte tagliatelle
1 ui
6 el traditionele olijfolie
400 g Valess gevulde filets Toscaans
320 g semi-zongedroogde tomaten
400 g Italiaanse rauwkost
1 el balsamicoazijn