Curryschotel met tofu en paddestoel
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonvegen. Grote champignons halveren of in vieren snijden. In pan ui in olie goudbruin fruiten. Tofu 2 minuten meebakken. Champignons toevoegen en geheel nog ca. 3 minuten roerbakken. Currypasta door groente scheppen, kort meebakken en 200 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen. Geheel ca. 10 minuten laten sudderen. Yoghurt door saus scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en garneren met amandelen. Lekker met komkommersalade met knoflookdressing.
Curryschotel met tofu en paddestoel
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonvegen. Grote champignons halveren of in vieren snijden. In pan ui in olie goudbruin fruiten. Tofu 2 minuten meebakken. Champignons toevoegen en geheel nog ca. 3 minuten roerbakken. Currypasta door groente scheppen, kort meebakken en 200 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen. Geheel ca. 10 minuten laten sudderen. Yoghurt door saus scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en garneren met amandelen. Lekker met komkommersalade met knoflookdressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
2 uien
2 bakjes kastanjechampignons
2 eetlepels zonnebloemolie
1 bakje tofu roerbak fijngekruid
1 doosje korma curry pasta koriander & kokos
30 ml volle yoghurt
1 zakje garneeramandelen