Curryschotel met tofu en paddestoel
bewaar
bewaar

Curryschotel met tofu en paddestoel

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonvegen. Grote champignons halveren of in vieren snijden. In pan ui in olie goudbruin fruiten. Tofu 2 minuten meebakken. Champignons toevoegen en geheel nog ca. 3 minuten roerbakken. Currypasta door groente scheppen, kort meebakken en 200 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen. Geheel ca. 10 minuten laten sudderen. Yoghurt door saus scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en garneren met amandelen. Lekker met komkommersalade met knoflookdressing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Curryschotel met tofu en paddestoel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig