Minipizza's met geitenkaas
Pimp de zondagmiddagborrel met deze superlekkere hapjes.
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Bereid de broodmix met het water en de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het deeg in vier gelijke stukken. Rol het deeg uit op het met bloem bestoven aanrecht tot ronde lappen van 15 cm. doorsnee. Laat het 10 min. reizen.
Rits intussen de blaadjes en naaldjes van de takjes van de kruidenmix. Vet de bakplaat in, kruimel de geitenkaas grof en halveer de cherrytomaatjes.
Leg de deeglappen op de ingevette bakplaat en bestrijk met zure room. Verdeel de geitenkaas en tomaatjes over het deeg. Strooi de kruiden erover. Maal de peper erboven en besprenkel met de rest van de olie.
Bak in het midden van de oven de minipizza's in ca. 20 min. krokant en gaar. Serveer met rucolasalde.
Minipizza's met geitenkaas
Pimp de zondagmiddagborrel met deze superlekkere hapjes.
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
20 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Bereid de broodmix met het water en de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het deeg in vier gelijke stukken. Rol het deeg uit op het met bloem bestoven aanrecht tot ronde lappen van 15 cm. doorsnee. Laat het 10 min. reizen.
Rits intussen de blaadjes en naaldjes van de takjes van de kruidenmix. Vet de bakplaat in, kruimel de geitenkaas grof en halveer de cherrytomaatjes.
Leg de deeglappen op de ingevette bakplaat en bestrijk met zure room. Verdeel de geitenkaas en tomaatjes over het deeg. Strooi de kruiden erover. Maal de peper erboven en besprenkel met de rest van de olie.
Bak in het midden van de oven de minipizza's in ca. 20 min. krokant en gaar. Serveer met rucolasalde.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
225 g meergranen broodmix
4 el olijfolie extra vierge
10 g verse Italiaanse kruidenmix
300 g zachte geitenkaas
10 cherrytomaten
125 ml zure room