Pastasalade met grapefruit en geitenkaas
Aan de slag
In pan water met 1 tl zout aan de kook brengen. Peultjes 3 min. koken, met schuimspaan uit pan nemen en in vergiet onder koud water afspoelen. In zelfde pan pasta beetgaar koken en in vergiet onder koud water afspoelen. Grapefruit dik schillen. Partjes grapefruit tussen vliesjes uit snijden. Helft van geitenkaas achterhouden, rest in steelpan met zure room laten smelten. Op smaak brengen met zout en peper. Saus door pasta roeren en peultjes, grapefruit en rucola erdoor scheppen. Rest van kaas erover strooien. Lauwwarm serveren.
Pastasalade met grapefruit en geitenkaas
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan water met 1 tl zout aan de kook brengen. Peultjes 3 min. koken, met schuimspaan uit pan nemen en in vergiet onder koud water afspoelen. In zelfde pan pasta beetgaar koken en in vergiet onder koud water afspoelen. Grapefruit dik schillen. Partjes grapefruit tussen vliesjes uit snijden. Helft van geitenkaas achterhouden, rest in steelpan met zure room laten smelten. Op smaak brengen met zout en peper. Saus door pasta roeren en peultjes, grapefruit en rucola erdoor scheppen. Rest van kaas erover strooien. Lauwwarm serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ pak suikerpeultjes
1 bak tagliatelle
1 rode grapefruit
200 g zachte geitenkaas
2 eetlepels zure room
1 zakje rucolasla