Tagliatelle met wortel, citroen en geitenkaas
bewaar
bewaar

Tagliatelle met wortel, citroen en geitenkaas

Winterpeen geeft deze pasta een zoete smaak. Koriander en geitenkaas houden het fris.

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Schil de winterpeen. Schaaf met een dunschiller in de lengte zo veel mogelijk dunne plakjes van de peen. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Halveer de vrucht en pers de helft uit.

Verhit de olie in een hapjespan en voeg het citroenrasp toe. Neem de pan van het vuur en laat 2 min. staan.

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de winterpeen de laatste 2 min. mee. Giet af en doe terug in de pan.

Zet de pan met olie weer op het vuur. Schep voorzichtig wat kookvocht van de pasta in de pan met citroenolie. Roer de citroenolie, wat citroensap, peper en eventueel zout door de pasta. Snijd de koriander fijn en verkruimel de geitenkaas. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de koriander en geitenkaas.

combinatietipLekker met een rucolasalade.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met wortel, citroen en geitenkaas

Winterpeen geeft deze pasta een zoete smaak. Koriander en geitenkaas houden het fris.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig