Gevulde omelet met tomaatjes, geitenkaas en zonnebloempitjes van Dafne Schippers
Deze kleurrijke gevulde omelet van Dafne Schippers is zo klaar en helemaal vegetarisch.
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de tomaatjes en de bosui zachtjes 1 min. aan.
Kluts de eieren met wat zeezout en peper. Schenk over de tomaatjes en ui in de pan. Roer snel door elkaar en laat daarna met rust. Bak de omelet om en om goudbruin in ca. 3 min.
Beleg de omelet met de sla of spinazie, geitenkaas, zonnebloempitjes en de rest van de tomaatjes en bosui. Bestrooi tot slot met wat paprikapoeder en de peterselie.
Gevulde omelet met tomaatjes, geitenkaas en zonnebloempitjes van Dafne Schippers
Deze kleurrijke gevulde omelet van Dafne Schippers is zo klaar en helemaal vegetarisch.
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de tomaatjes en de bosui zachtjes 1 min. aan.
Kluts de eieren met wat zeezout en peper. Schenk over de tomaatjes en ui in de pan. Roer snel door elkaar en laat daarna met rust. Bak de omelet om en om goudbruin in ca. 3 min.
Beleg de omelet met de sla of spinazie, geitenkaas, zonnebloempitjes en de rest van de tomaatjes en bosui. Bestrooi tot slot met wat paprikapoeder en de peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el extra vierge olijfolie
10 cherrytomaten
2 bosuien
2 middelgrote eieren
1 bolletje jonge bladsla
50 g zachte geitenkaas
1 el zonnebloempitten
1 tl paprikapoeder
¼ bakje verse platte peterselie